DiRT3

Тук може да обсъждате всякакви други игри различни от NFS серията !

Moderators: BgDxTORRETOx, Dr.Green, johny_blaze, NFSU 2!

DiRT3

Postby BgDaik » Thu May 26, 2011 10:16 am

Дочакахме го и това чудо на гейминга :!:

Image

Minimum System Requirements

o OS: Microsoft Windows XP, Vista or Windows 7

o CPU: AMD AthlonTM 64 X2 2.8GHz, Intel Pentium® D 2.8Ghz

o RAM: 2GB

o Hard Disk Space: 15GB

o GFX: AMD RadeonTM HD 2000 256MB, NVIDIA® GeForce® 8000 Series 256MB

o DirectX®: DirectX® 9

o Sound: DirectX® compatible soundcard

Dirt 3 Recommended System Requirements
Specifications: Enhanced for DirectX 11

o OS: Windows® 7
o CPU: AMD PhenomTM II X4 B50 or Intel® CoreTM i7-860
o RAM: 3GB
o Hard Disk Space: 15GB
o GFX: AMD RadeonTM HD 6930 Series / Nvidia GeForce GTX 280
o DirectX®: DirectX® 11
o Sound: DirectX® compatible soundcard
[Recommended requirements are often listed as the system you would require to get the game running at a constantly good frame rate with graphical features turned up, possibly on a large screen resolution etc.]


Game-Debate Requirements for Dirt 3

o OS: Windows Vista® or Windows® 7
o CPU: AMD PhenomTM II X4 905e or Intel® CoreTM i5-660
o RAM: 3GB
o Hard Disk Space: 15GB
o GFX: AMD RadeonTM HD 5670 Series / Nvidia GeForce GTS 240
o DirectX®: DirectX® 9
o Sound: DirectX® compatible soundcard
[Game-Debates Requirements are what we think you can get Dirt 3 running comfortably on. For example, you may not be able to turn anti-aliasing on but the game will still play and look just great at your standard resolution. We will adjust these requirements based on your feedback and they will power the system requirements tool on the game page]

Линк ZAMUNDA

Линк ARENA

Ще си кажа мнението като я поиграя няколко дни :lol:
Image
User avatar
BgDaik
Дърт юзър !
Дърт юзър !
 
Posts: 3118
Joined: Thu Feb 17, 2005 3:11 pm
Location: Около пъпа на София

Postby support#BgDiIb » Thu May 26, 2011 9:53 pm

ц ц ц, излезна ли... едва ли ще я пробвам :lol: пусни някоя картинка все пак
~*Koйто си го търси, си го намира*~
~*ako ne trqbva,a iska6 zna4i MOJE !*~
i7 # DP67BGB3, Elpida hyper, hd7970, Toshiba DT01ACA200, Antec df-85, Seasonic X, lenovo L220x, GigaWorks T20
E5 # R4E, khx1600c9/32gb, msi5750/1gb, crucial M500, sf-550platinum
User avatar
support#BgDiIb
₪₪₪ n og;c ™
₪₪₪ n og;c ™
 
Posts: 934
Joined: Sat May 19, 2007 10:22 am

Postby BgDaik » Fri May 27, 2011 10:26 am

Ще пусна тези дни като я поиграя, че сега нямам никакво време ;)
Image
User avatar
BgDaik
Дърт юзър !
Дърт юзър !
 
Posts: 3118
Joined: Thu Feb 17, 2005 3:11 pm
Location: Около пъпа на София

Postby iesdi » Fri May 27, 2011 6:05 pm

Ето ви направо видео:

http://www.youtube.com/watch?v=vK8xHOov ... ture=feedu
Image
User avatar
iesdi
Леле 400 = Cheat :)
Леле 400 = Cheat :)
 
Posts: 418
Joined: Tue Mar 30, 2010 10:54 pm

Postby support#BgDiIb » Fri May 27, 2011 7:26 pm

Ти ли си го правил? Яко е, не ме зариби, но се замислям за играта :pepsi:
~*Koйто си го търси, си го намира*~
~*ako ne trqbva,a iska6 zna4i MOJE !*~
i7 # DP67BGB3, Elpida hyper, hd7970, Toshiba DT01ACA200, Antec df-85, Seasonic X, lenovo L220x, GigaWorks T20
E5 # R4E, khx1600c9/32gb, msi5750/1gb, crucial M500, sf-550platinum
User avatar
support#BgDiIb
₪₪₪ n og;c ™
₪₪₪ n og;c ™
 
Posts: 934
Joined: Sat May 19, 2007 10:22 am

Postby iesdi » Sat May 28, 2011 12:44 am

support#BgDiIb wrote:Ти ли си го правил? Яко е, не ме зариби, но се замислям за играта :pepsi:

Не... :lol:
На мен играта няма да ми тръгне ти ми викаш да правя видео.. :lol: :lol:
Image
User avatar
iesdi
Леле 400 = Cheat :)
Леле 400 = Cheat :)
 
Posts: 418
Joined: Tue Mar 30, 2010 10:54 pm

Postby support#BgDiIb » Sun May 29, 2011 9:52 am

така като гледам изискванията са доста либерални - AMD RadeonTM HD 2000 256MB, NVIDIA® GeForce® 8000 Series 256MB

какво повече искаш?
~*Koйто си го търси, си го намира*~
~*ako ne trqbva,a iska6 zna4i MOJE !*~
i7 # DP67BGB3, Elpida hyper, hd7970, Toshiba DT01ACA200, Antec df-85, Seasonic X, lenovo L220x, GigaWorks T20
E5 # R4E, khx1600c9/32gb, msi5750/1gb, crucial M500, sf-550platinum
User avatar
support#BgDiIb
₪₪₪ n og;c ™
₪₪₪ n og;c ™
 
Posts: 934
Joined: Sat May 19, 2007 10:22 am

Postby iesdi » Sun May 29, 2011 7:47 pm

support#BgDiIb wrote:така като гледам изискванията са доста либерални - AMD RadeonTM HD 2000 256MB, NVIDIA® GeForce® 8000 Series 256MB

какво повече искаш?

На мен след като pro street не ми тръгна (която вече е доста старичка) даже не се заглеждам по нещо ново и ми е рефлекс да почвам да мрънкам :lol:

Ще я инстална и ако я подкарам с повече от 15 фпс ще е рай :)
Image
User avatar
iesdi
Леле 400 = Cheat :)
Леле 400 = Cheat :)
 
Posts: 418
Joined: Tue Mar 30, 2010 10:54 pm

Postby BgDaik » Mon May 30, 2011 10:09 am

Играта върви на доста слаби машини, просто е оптимизирана невероятно добре (както и всички други игри на Codemasters) утре ше гледам да направя няколко снимки а може и клипче за да видите за какво става въпрос 8-) мнението ми е, че е в пъти по-интересна от SHIFT серията, която има претенции за симулатор, но остава далеч зад отрочето на CODEMASTERS да са живи и здрави дълги години :lol:
Image
User avatar
BgDaik
Дърт юзър !
Дърт юзър !
 
Posts: 3118
Joined: Thu Feb 17, 2005 3:11 pm
Location: Около пъпа на София

Postby BgDxSokki » Thu Jun 02, 2011 1:58 am

Игрицата е много много добра,.. още съм в началото но ме кефи.. графика, управление..писти, състезания.. изпипали са я.. Аз я разцъквам на лаптопа на макс детайли, но пък за сметка на това не мога да се накефя на голям екран докато не си взема някой 40" калкан :) и да джиткам през HDMI.
Ако имам вмреме ще пробвам да направя няколко клипчета до края на седмицата. :P
User avatar
BgDxSokki
NFSU 2
NFSU 2
 
Posts: 869
Joined: Mon Nov 22, 2004 11:58 am
Location: NFSU2 - BgDxSokki

Postby support#BgDiIb » Sun Jul 10, 2011 11:44 am

какво стана, никой ли не иска да пусне картинки ???

ето някакви нови клипчета към играта:

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/hA8ktZDTMEs" frameborder="0"></iframe>

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/jVPEjskI7Wk" frameborder="0"></iframe>
~*Koйто си го търси, си го намира*~
~*ako ne trqbva,a iska6 zna4i MOJE !*~
i7 # DP67BGB3, Elpida hyper, hd7970, Toshiba DT01ACA200, Antec df-85, Seasonic X, lenovo L220x, GigaWorks T20
E5 # R4E, khx1600c9/32gb, msi5750/1gb, crucial M500, sf-550platinum
User avatar
support#BgDiIb
&#8362;&#8362;&#8362; n og;c ™
&#8362;&#8362;&#8362; n og;c ™
 
Posts: 934
Joined: Sat May 19, 2007 10:22 am

Postby mroussev » Sun Jul 10, 2011 8:58 pm

Аз лично се отказах от играта,мног ми е скучна.Не знам точно защо.Двойката беше много по добре.Нищо че и тя си беше аркада и ше нищо общо с WRC ама си беше fun.Тая уж е като разширена двойка,ама скука голяма.Управлението са преебали-направили са го по като в dirt1,демек пълна трагедия,както и цялата единица.В двойката никка не беше лошо.Демиджа още по елементарен и прощаващ...Язъз за по хубава графика и снега...Цъкам си двойката аз и си сложих пак 2005 и се разцепвам.Когато има време де,лятото нещо не цъкам много :lol:
User avatar
mroussev
Елате ми повече ;)
Елате ми повече ;)
 
Posts: 635
Joined: Wed Aug 02, 2006 4:40 am
Location: Шумен/София

Postby BgDaik » Mon Jul 11, 2011 10:01 am

В момента съм преустановил всякакви игри поради причината, че всяка свободна минута я прекарвам навън пиейки бирички :lol: Иначе играта на мен специално ми е забавна ;)
Image
User avatar
BgDaik
Дърт юзър !
Дърт юзър !
 
Posts: 3118
Joined: Thu Feb 17, 2005 3:11 pm
Location: Около пъпа на София


Return to ДИСКУСИЯ ИГРИ !!!

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron